Очертаване на блоковете за получаване на субсидии

Има няколко важни изисквания, за да може земеделският стопанин успешно да кандидатства за субсидии по европейските и национални програми. Точното очертаване на блоковете с обработваните от него площи е ключов фактор за неговата регистрация.

CadIS дава възможност контурите на блоковете да се визуализират върху сателитните снимки в Google Earth. Така се гарантира коректното предаване на очертанията и потребителят е сигурен, че подава вярна информация за обработваните от него площи.

Автоматичен експорт

CadIS експортира автоматично блоковете земеделска земя в изисквания от Разплащателна агенция формат с попълнени данни за отглежданите култури. Това спестява значително време в службите за подаване на тази информация и драстично намалява вероятността за налагане на санкции.

Видеото по-долу показва начина за бърза автоматична обработка на GPS следите в коректни данни, готови за регистрация в ИСАК.

За да гледате видеото на собствения си компютър с по-високо качество, можете да свалите филма и субтитрите към него в следните формати: srt smi

Вижте и другите видео филми.