Downloads – файлове за свободно сваляне

Тази страница съдържа всички файлове, които сме предоставили за свободно сваляне – downloads. Оттук можете да си свалите различни версии на програмата, както и видео файлове, демонстриращи възможностите на продукта.

Демо версия

Страницата Демо версия предлага демонстрационна версия на продукта CadIS, предназначена за запознаване с нейните възможности. Тя съдържа почти всички графични възможности на програмата, като са премахнати възможностите за запис и печат.

Актуална версия

Страницата Новото във версия 9 е насочена към съществуващите потребители на CadIS и предлага възможност за актуализация с последната версия на продукта, както и информация за всички нововъведения до момента. Подобна информация може да се види и за по-старите версии на CadIS, които вече не се поддържат.

Тестваща програма Cad4Test

Тестващата програма Cad4Test се ползва за проверка на цифровите модели на кадастрални карти и регистри в CAD формат в продължение на над 10 години. Новата версия е базирана на ядрото на CadIS v.6 и отразява въвеждането на формата CAD v.4.02. Освен реализацията на промените в CAD-формата, е повишено значително бързодействието на зареждането на CAD файловете и е премахнато ограничението за размера им. Можете да изтеглите тестващата програма Cad4Test от тук.

Топографски карти

Страницата Топографски карти предлага за безплатно сваляне популярните топографски карти на България от генералния щаб на съветската армия. Картите са достъпни във формат BGR и могат да се ползват както в лицензираната, така и в демо версията на CadIS.

Демо файлове Цифров модел на Релефа

Налични са демонстрационни DEM файлове – Copernicus_DSM_UTM35.DEM (2.12 GB) в координатна система WGS84 UTM зона 35N и Copernicus_DSM_2005K.DEM (2.07 GB) в координатна система 2005 Кадастрална. Те са предназначен за запознаване с възможностите за работа с такива данни в модул Релеф.

Демо файл многоканален растер

Можете да свалите демонстрационен MCF файл (3.6 GB), предназначен за запознаване с възможностите за работа с модул Многоканален растер.

Демо файл 3D облак точки

Можете да свалите демонстрационен 3D CCF файл (975 MB), предназначен за запознаване с възможностите за работа с модул Облак точки.

Демо файл 3D Мрежа

Наличен е и демонстрационен M3D файл (4.88 GB), предназначен за запознаване с възможностите за работа с модул 3D Мрежа.

Видео филми с инструкции

Страницата Видео съдържа списък от страниците с видеофилми, представящи различни аспекти от работата с CadIS. Това е нагледен начин за получаване на по-добра представа как се извършват определени операции с програмата.

Документи за обучения

В тази страница ви предлагаме актуални версии на всички документи и учебни материали, които използваме в нашите обучения. Тези материали можете да ползвате както за предварителна подготовка, така и за референция, след като сте минали обучение при нас.

Онлайн документация на CadIS

Може да се запознаете и с документацията на сайта help.cadis.bg, който е достъпен и с натискане на бутона F1 (Помощ) в самата програма CadIS.